Diesel højtryksrenser fra Clena er kraftige og simple højtryksrensere til alle typer af industrier. Udover de dieseldrevne maskiner har vi også elektriske maskiner og benzin maskiner

Vi har altså noget til alle og enhver branche. Det er ikke kun standardiserede højtryksanlæg vi producere men også specialfremstillede maskiner til netop jeres behov og krav.

I kan altid kontakte os få en uforpligtende snak om jeres problemstilling, så vil vi mere end gerne give vores besyv med og rådgive jer om hvordan vi kan løse jeres udfordringer. 

Fordele ved diesel højtryksrenser

Der er masser af fordele ved diesel højtryksrenser. Nogen af fordelene er for eksempel men begrænser sig ikke til: 

  • Enkelt og praktisk opbygget højtryksanlæg
  • Robust og kraftigt bygget
  • Nem og enkel at betjene og vedligeholde
  • Lang levetid
  • Kosteffektiv
  • Kraftfuld og effektiv

Vores maskiner er særdeles holdbare og flere af vores maskiner bliver brugt i døgndrift. Den høje kvalitet af materialer gør at det er muligt at benytte dem i lange perioder uden at foretage service på dem. 

Clena har mere end 50 års erfaring indenfor højtryksanlæg og har erhvervskunder i hele verden. Vores produkter bliver brugt i alle slags industrier der har behov for funktionelle og driftssikre højtryksrensere. 

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du gerne vil høre nærmere omkring vores man diesel højtryksrenser og måske høre nærmere omkring forskelle og fordele ved brug af disse over fx de elektriske eller benzindrevne kan du ringe til os på: 75 29 13 11 eller sende os en mail på: mail@clena.dk 

Du skal også være velkommen til at benytte vores kontaktformular, så lover vi at vi vender hurtigt tilbage til dig med din forespørgsel. Husk vi også gerne udvikler og sammensætter specialfremstillede maskiner til netop jeres behov. Vi har vores egne produktionshaller der hurtigt kan sætte produktionen i gang til netop jeres behov og krav.