Clena er anerkendt som en førende aktør inden for bl.a. benzin højtryksrenser, og vores produkter nyder stor anerkendelse over hele verden. Vores benzindrevne højtryksrensere er skabt til at imødekomme dine behov på bedste vis.

Vores benzindrevne højtryksrensere er udstyret med de bedste komponenter, der sikrer pålidelighed og lang levetid. Vi anvender kun de mest holdbare materialer, hvilket gør vores maskiner ideelle til intensiv brug, både i professionelle og private sammenhænge.

Uanset hvad du skal bruge din højtryksrenser til, er vores dedikerede og kompetente personale altid klar til at rådgive dig om den bedste model til dine specifikke behov. Vi har betjent alt lige fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner og sikret deres tilfredshed med vores produkter.

Fordele ved vores benzin højtryksrenser

Vores benzin højtryksrensere er af allerhøjeste kvalitet og er blevet valgt af Europas førende landbrugsvirksomheder og entreprenører. Vores maskiner er blevet testet og godkendt til pålidelig og effektiv drift.

Vi bygger vores maskiner udelukkende med kvalitetskomponenter. Vores pumper er af høj kvalitet og sikrer pålidelig ydeevne. De er udstyret med keramiske stempler, rustfri ventiler og messing topstykker.

Alle vores benzindrevne højtryksrensere udvikles, samles og testes i vores moderne produktionslokaler i Tistrup nær Billund. Vi lægger vægt på funktionalitet og driftssikkerhed frem for design og udseende.

Vi tilbyder et bredt udvalg af benzinbaserede højtryksrensere, der kan bruges til forskellige formål:

  • Højtryksrensere til fjernelse af alger, rengøring af facader og fliser
  • Højtryksrensere til rengøring af stalde
  • Højtryksrensere til bilvask

Hvis du har specifikke behov eller krav, er vi også i stand til at udvikle et skræddersyet højtryksrensesystem til dig. Vi sætter funktionalitet og driftssikkerhed i højsædet og leverer løsninger, der passer til netop dine krav.

Få et tilbud på en benzin højtryksrenser

Kontakt os i dag for at få mere information om vores benzindrevne højtryksrensere. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon: 75 29 13 11 eller sende os en e-mail på: mail@clena.dk

Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud baseret på dine specifikke behov.