Vores højtryksanlæg til algerens, facaderens og fliserens er bygget til at kunne bruges igennem en hel arbejdsdag. Derfor er vores højtryksanlæg også eftertragtet og vi har kunder i hele verden.

Vores anlæg kan blandt andet bruges til, men begrænser sig ikke til:

Uanset hvad du skal bruge dit højtryksanlæg til kan vi tilbyde dig en løsning. Vi udvikler også gerne special produkter for dig. Vi sammensætter, udvikler og tester alle vores maskiner i vores egne produktionshaller tæt på Billund. 

Vi har mere end 50 års erfaring og leverer til nogen af Europas største svineproducenter, der bruger vores produkter i døgndrift. Vi er anerkendte for vores store fokus på driftsikkerhed. 

Fordele ved vores Højtryksanlæg til algerens, facaderens og fliserens

Vores højtryksrenser bliver brugt i mange forskellige industrier, lige fra landbrug, fødevarer, byggepladser og jern/metal industrien. Under vores Maritime brand: Mari Clean bliver vores højtryksrenser brugt dagligt på verdens største krydstogtskibe.

Nogen af grundene til at vi bliver valgt er fordi vores produkter lever op til en skyhøj driftsikkerhed der sikrer produktet bare virker, andre grund er blandt andet:

  • Enkle og praktisk opbyggede højtryksanlæg
  • Robust og kraftigt bygget
  • Nem og enkel at betjene og vedligeholde
  • Lang levetid
  • Kosteffektiv
  • Kraftfuld og effektiv

Hvis dit firma har brug for driftsikrer og gennem pålidelige højtryksanlæg til algerens, facaderens og fliserens

Så tøv ikke med at give os et kald. Vi udvikler gerne en løsning til dig, hvis vores standardløsninger ikke lever op til jeres krav og behov.

Kontakt os få en uforpligtende snak

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Du kan ringe til os på: 75 29 13 11 eller sende os en e-mail på mail@clena.dk

Du må også meget gerne udfylde kontaktformularen hvis du ønsker at vi skal kontakte når vi har tid.