Vores højtryksanlæg til bilvask kan sagtens rengøre din privat bil. Men de er selvfølgelig bygget til at kunne håndtere langt flere og større biler/lastbiler end hvad en privatperson har brug for.

Taxafirmaer, transportfirmaer, firmaer med mange firmabiler er alle virksomheder der har brug for at havde et driftsikker og pålideligt højtryksanlæg til bilvask

Biler og lastbiler der er rengjorte fremstå altid mere professionelt og seriøst end biler der er snavsede og beskidte. Så gør dig selv en tjeneste og investere i et ordnelig højtryksanlæg og højtryksrenser så dine medarbejdere altid kommer kørende i skinnende og professionelle biler

Højtryksanlæg til bilvask kontra vaskehal

De største fordele ved at købe et højtryksanlæg til bilvask og højtryksrenser dertil er at det i længden bliver billigere end hele tiden at skulle køre bilen i vaskehal. Du slipper også for bøvlet med at alle ens medarbejdere skal havde et vaskekort eller skulle betale hver enkel regning. 

Dine medarbejdere skal hellere ikke bruge tid på at finde den nærmeste vaskehal eller sidde i kø før det bliver deres tur til at komme igennem. 

Afhængig af virksomhedens bilpark kan der altså spares mange penge ved brugt at et af vores højtryksanlæg og ikke mindst timer. Nu kan dine medarbejder på kort tid få rengjort deres bil og er klar til næste salgsmøde, transportopgave eller andet. 

Ring og forhør dig uforpligtende omkring dine behov

Du skal være mere end velkommen til at ringe til os for at få hjælp og rådgivning af vores flinke og professionelle medarbejdere. Du kan kontakte dem på 75 29 13 11 eller skrive en mail på: mail@clena.dk. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular

Husk! Hvis vores standardløsninger ikke opfylder dine behov, så både udvikler, tester og producere vi selv vores højtryksanlæg til bilvask i Tistrup mellem Billund og Vesterhavet. Vi har mere end 50 års erfaring så vi kan helt sikkert hjælpe dig i mål.