Højtryk til alle industrier

Vi producerer alt fra simple og mobile elektriske højtryksrensere til store kraftige dieseldrevne højtryksanlæg.

Clena har mere end 50 års erfaring inden for alt i højtryk, og vi leverer i dag maskiner til trofaste erhvervskunder i hele verden. Nogle af Europas største svineproducenter bruger uden problemer vores maskiner i døgndrift. Dette understreger vores mission: ”At sætte standarden for industriens mest funktionelle og driftssikre højtryksrensere”.

Vores maskiner er udelukket baseret på kvalitetskomponenter. Grundstammen i vores produkter er industriens bedste pumper fra italienske HAWK, der alle har keramisk stempler, rustfrie ventiler og messingtopstykker. Vores dygtige medarbejdere udvikler, bygger og tester alle vores maskiner i produktionslokaler med højt til loftet her i Tistrup, mellem Vesterhavet og Billund.

Vi har et større sortiment af standardhøjtryksrensere, der ofte anvendes til landbrug og industri, men vores erfarende teknikere står også til rådighed, hvis du ønsker et specialdesignet højtryksrensersystem. Vi plejer at sige, at vores designmotto er, at vi skal bygge arbejdsheste fremfor fotomodeller, for funktionalitet og driftsikkerhed har altid højeste prioritet.

Vores højtryksrensere bruges bl.a. dagligt på verdens største krydstogtsskibe, leveret igennem vores maritime brand, Mari Clean. Men vi leverer til en lang række forskellige industrier, inklusivt landbrug, fødevarer, byggepladser samt jern & metal – Kort sagt alle steder, hvor der er brug for en stærk og pålidelig højtryksrenser.

Hvis dit firma har brug for nye driftssikre og pålidelige højtryksrensere, så hiv fat i os først.