Højtryksdamp

Vores højtryksdampmaskine Steamblaster er det perfekte værktøj til en skånsom og miljøvenlig afrensning. Ingen brug af kemi  og kemikalier. Kan fjerne graffiti nænsomt og uden at beskadige underlaget. 

Så har du nogen overflader som mursten, monumenter, træ mm hvor du skal havde fjernet maling, graffiti, alger, tyggegummi, olie mm. Kan vores Steamblaster klare opgaven.

Vi har selv udviklet, testet og produceret vores robuste damptrailer. De er enkle i design og dette sikrer en højdriftsikkerhed da færre ting kan gå i stykker. 

Vores over 50 års erfaring med højtryksanlæg gør at vi har baseret designet på alt vores erfaring. Det gør at vi har reduceret risikoen for tekniske fejl til et absolut minimum

Kvalitetstestet højtryksdamp trailer

Vi har vores egen produktionshaller i Tistrup mellem Billund og Vesterhavet. Her både udvikler, tester og producerer vi alle vores produkter, herunder også vores højt værdsatte højtryksdamp trailer: Steamblaster.

Vi har kunder i hele verden der har testet og bruger vores maskiner på dagligt basis. I nogen tilfælde har vores standard løsning ikke været nok til vores kunder og derfor kan vi samarbejde med dig udvikle en højtryksdamper til netop dig og dine behov. 

Fordelene ved vores damprenser er at du kan indstille den til at køre på forskellige tryk/flow/temperatur

  • Højtryksdamp: 200 bar / 150 grader
  • Varmt vand 300 bar / 25 liter pr. minut / 90 grader
  • Koldt vand 300 bar / 25 liter pr. minut
  • Ukrudt 110 grader / lavt tryk

Derfor kan du være sikker på at der er et program til netop den opgave du skal bruge vores Steamblaster til. Derfor kan du løse mange alsidige opgaver med vores unikke Steamblaster. 

Kontakt os få en snak om Steamblaster

Er du interesseret i at høre mere om vores Steamblaster? Eller måske se og prøve en? Så ring til os på: 75 29 13 11 eller skriv en mail til os på mail@clena.dk

Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular så kontakter vi dig så snart vi kan.