Clena højtryksanlæg og højtryksrenser er vores kernekompetencer og vi et af verdensførende indenfor branchen. Med kunder i hele verden er vores kvalitetsprodukter i den grad blevet godkendt. 

Det er muligt at få vores maskiner som enten, Diesel, Benzin eller Elektrisk. Uanset bruger vi kun de bedste komponenter i vores maskiner, der sikrer en lang leve tid og flere af vores kunder bruger vores produkter i døgndrift. 

Uanset hvad du skal bruge dit anlæg til er vi altid klar til at rådgive dig om hvilken model der egner sig bedst til dit behov. Vores ansatte er yderst kompetente og har hjulet alt fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner. 

Fordele ved vores højtryksanlæg og højtryksrenser

Vores højtryksanlæg og højtryksrenser er af den højeste kvalitet og bliver blandt andet benyttet i døgndrift af nogen af Europas største svineproducenter.  

Vores maskiner bliver udelukkende bygget af kvalitetskomponenter. Vi bruger industriens bedste pumper fra Italienske HAWK. De har keramisk stempler og rustfrie ventiler og messingtopstykker. 

Vi udvikler, sammensætter og tester alle vores maskiner i vores produktionslokaler i Tistrip ikke lang fra Billund. 

Uanset hvad du skal bruge det til kan vi leverer. Vores højtryksanlæg bliver for eksempel brugt til:

Men vi udvikler gerne et højtryksrensesystem til netop dit behov og krav. Vi går ikke op i design og udseende med funktionalitet og drift sikkerhed er vores øverste prioriteter.

Kontakt os i dag og hør nærmere omkring vores produkter

Ønsker du at få mere at vide omkring vores produkter skal du være mere end velkommen til kontakte os på telefon: 75 29 13 11 eller sende os en mail på: mail@clena.dk

Du må også gerne udfylde vores kontaktformular, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt på din henvendelse. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave/behov.