Vores højtryksanlæg til staldrengøring er yderst kraftfulde og pålidelige. Vi har i mere end 50 år perfektioneret vores højtryksrenser og har i dag nogen af branchens allerbedste og mest driftsikre af slagsen.

Nogen af Europas største svineproducenter bruger vores højtryksrenser i døgndrift. Ved store produktionsvirksomheder er der ikke tid til fejl og nedbrud og derfor har de valgt at benytte vores produkter i deres produktion.

Design er ikke vores øverst prioritet. Til gengæld går vi ekstremt meget op i at vi kun bruger de bedste komponenter på markedet. Industriens bedste pumper fra Italienske HAWK. Keramiske stempler, rustfrie ventiler og messingtopstykker. 

Vi tester, udvikler og producere alle vores højtryksanlæg til staldrengøring i vores egen produktionshal i Tistrup der er beliggende mellem Billund og Vesterhavet. 

De bedste højtryksanlæg til staldrengøring

Uanset behovet har vi en løsning det passer til netop dig og dit behov. Vi har kraftfulde diesel maskiner, der uden problemer kan rense og rengøre store overfalder med. Vi har også benzin maskiner og elektriske maskiner der kan klare små og mellemstore opgaver.

Passer vores standard løsninger ikke til dig, så er kan vi også udvikle en løsning der passer til netop dig og dine behov. Kontakt vores kompetente medarbejdere og forklar hvilke behov og krav du har. Vi har vores egen produktionshal hvor vi tester, udvikler og producere alt inden for højtryksanlæg og højtryksrenser. 

Vores højtryksanlæg til staldrengøring er ikke det eneste vi producere. Vi har også højtryksanlæg til algerens, facaderens og fliserens og højtryksanlæg til bilvask. Vi har også vores maritime brand, Mari Clean der bliver brugt på verdens største krydstogtskibe. Det er altså ikke den branche vi ikke befinder os i, så længe de har et behov for driftsikre og pålidelige højtryksanlæg og renser.

Kontakt os få en uforpligtende snak

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på: 75 29 13 11 eller send og en e-mail på: mail@clena.dk. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.